torstai 2. helmikuuta 2012

Ihan vaan vähäsen agia..

Tänään tuli tilaisuus käydä treenailemassa lämpimässä, ja pitihän se tilaisuus käyttää hyväksi ;) Heti halliin päästyämme Toivo aloitti haukkumisen. Kauheeta innostumisen ja komentamisen sekaista haukkua, mitä se ei siis yleensä harrasta. Onneksi olin sen verran osannut ennakoida tuota sen innostumisen määrää, että otin mukaan vain nakkia palkaksi. En siis mitään leluja tai muita vielä kierroksia lisäävää palkkaa, kuten palloa tai lelua. Tehtiin vain kaikkia helppoja juttuja, mutta kokeilin myös välistävetoja kolmella hypyllä siten, että palkkaan sen aina kädestä. Hyvin onnistui, mutta muutaman toiston jälkeen Toivo ennakoi koko homman ja teki välistävedot aika itsenäisesti... Sitä en halua, koska tässä tavoitteena olisi koko ajan saada sitä enemmän haltuun.

No, mutta kaikin puolin jäi hyvä mieli, yhteensä treenattiin vain noin 15-20min verran. Mutta kokeilinpa keinua ja aatakin, keinua ei tarvinnut tällä kertaa pelätä yhtään, ja Aan alastulolle se jäi kakskakkoseen :o Oon sitä aina välillä vaatinut siltä (erittäin johdonmukaista :D) mutta kuitenkin esimerkiksi epiksissä se on hyppinyt ihan surutta alastulojen yli.

Tässä olis kuvia viimekesän treeneistä. Kaikissa kuvissa (c) Jenni Lampi
 
 

 
 

P.S Täällä pakkanen ei oo koko viikkoon laskenu alle -20 asteen, joten oli ihan hyvä käydä juoksuttamassa koiria agihallissa. Lenkkeilyt on nimittäin jääny vähän vähemmälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti