lauantai 15. joulukuuta 2012

Temppuilua

Taas on viikot vieriny viime kirjoituksesta.. En oo koirien kanssa mitään lenkkeilyä kummempaa tehny, joten aiheet ja ennenkaikkea treenit on ollu vähissä. Kenttä on laitettu talvikuntoon, joten sinne ei ole asiaa ennen kevättä. 


Tosiaan viime viikot ollaan vaan lenkkeilty, ja Toivosta sen huomaa, kun ei ole ollut mitään tekemistä aivoille. Se on ollu entistä levottomampi, vaikka oltais käyty pitkälläkin lenkillä. Ennen oon päivittäin jotain aivotoimintaa tai temppujen opettelua järjestänyt, mutta nyt on ollu motivaatio hukassa ihan totaalisesti. Mutta, tänään taas innostuin, ja voi että oli kiva huomata kuinka koira nauttii kun se saa miettiä ja oppia uutta :). Lähin kokeilemaan ihan perus kuole- temppua, jota oon ennenkin kokeillu, mutta jostain syystä se on ollu hankala. Mutta tänään se onnistui ja jo muutamien toistojen jälkeen Toivo tarjosi itse sitä. 
Ja toinen, ehkä maailman yksinkertaisin temppu, mutta Toivolle vaikein, tassun antaminen! Sitä oon yrittäny opettaa monta kertaa, mutta tuloksetta.. :D Ehkä Toivo yhdistää sen jotenkin kynsien leikkaamiseen, mikä on inhottavimpaa ikinä sen mielestä. Tänään kuitenkin alotin ihan sillä, että otin sen tassun käteen ja palkkasin siitä. Aika monta toistoa sai tehdä, kunnes T tarjosi sitä itse! Sillä oli kyllä vähän semmonen ilme, että ethän nyt leikkaa kynsiä... Turha temppuhan tuokin on, mutta siitä voi jatkojalostaa muita temppuja :)

Toivosta vielä sen verran, että tammikuussa käytän sen sydänultrassa. Kortisonin syönnillä se ei muutu miksikään, ja itellä päivittäin pyörii mielessä se, että mitä sieltä sydämestä vois löytyä kun sitä aletaan tutkimaan. Vikaahan sieltä löytyy, mutta toivottavasti kovin rankkaa tuomiota ei tule.. Suurimpana haaveena tällä hetkellä on, että Toivolle saataisiin lääkitys ja hoito kohdilleen jonka avulla se vois elää tavallisen koiran elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti