perjantai 7. kesäkuuta 2013

 
 
 
Taran kanssa ollaan tällä viikolla käyty  kahteen otteeseen treenaamassa, ja sunnuntaina olis tarkoitus suunnata möllikisoihin Ykaan. Viime viikolla (?) oltiin menossa treenaamaan, mutta Taralla oli jonkinsortin rakot anturoissa joita se aristi aika paljon, joten jätettiin treenit koko viikolta välistä. Mutta tosiaan tällä viikolla päästiin maanantaina treenaamaan, ja tehtiin pientä radan pätkää. Kontakteja vahvistin ruokapalkalla ja rauhallinen vapautus, ja renkaallekin taidettiin ottaa muutamia toistoja. Kokeilin myös ohjaamista ilman turhia hyppy ym. käskyjä, ja heti onnistu kaikki paremmin! Mm. rimoja ei pudonnut yhtään, vs. kun käytän ääntä ohjauksessa, Taran huomio jotenkin aina herpaantuu siinä vaiheessa.
 
Eilen tehtiin kunnon ratatreeni pitkästä aikaa. Rakennettiin kokonainen rata, ja voi hitsi kuinka hienosti Tara meni! Kepeille onnistu takaaleikkaaminen (tosin kahdet ohjurit on edelleen alku- ja loppupäässä) ja saksalainen yhdellä hypyllä. Miinuksena Aan kontaktit. Tara hyppäs hirveellä loikalla ylösmenon, ja alasmenollakaan ei muka muistanut seis- käskyä, jonka se kuitenkin muisti ja teki hyvin puomilla ja keinulla. Aata otin ihan erikseen ja palkkasin ylösmenolla sekä alasmenolla. Ennen puomin ja keinun ylösmenoa jarrutuskäsky toimi tosi hyvin, nyt pitää laittaa se toimimaan myös aalla. Radalla oli myös rengas, mutta otin sitä erikseen, koska en enää halua epäonnistuneita toistoja sille.
 
Kattelin tuossa kisakalenteria, ja näyttäs siltä, että voitais käydä kokeilemassa virallisia 8.7. Oulussa :). Siihen on nyt enään kuukausi, lisenssiä en oo vielä ostanu mutta sen kyllä kerkeää vielä. Ja onhan meillä vielä epävarmoja esteitä rengas, kepit ja kontaktit, mutta jos kaikki hyvin menee niin hyvälle mallille ne saadaan ennen tuota päivää! Ja haluan käydä kisoissa kokeilemassa myös ihan mielenkiinnosta että missä mennään, sieläl huomaa ne heikot kohdat ja sitten treenataan niitä :).
 
Toivon ja Jepin kanssa ollaan ahkerasti lenkkeilty ja uitu;
 
Taisi JJ:llä mennä herne jos toinenkin nenään :-)

 
 

 

Jepi laitto pilkuille vähä vauhtia!

Itse Herra Jeeveli

Jepi naatiskelee!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti