keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mitä kuuluu vai kuuluuko mitään?

Vuodenvaihde ja sitä seurannut kevät on ollut ihan järkyttävä. Kulunutta vuotta voisi kuvailla sanoilla kiire, stressi ja koulu. Huoh, mutta nyt, kesän kynnyksellä, alkaa kaikki helpottamaan ja valoa näkyy jo todella paljon tunnelin päästä! Suurin osa ajasta on kulunut koulutehtävien kanssa, joita yllättävän paljon jäi viime metreille, ja tietenkin oppari myös työllisti ihan kiitettävästi... Ja tähän päälle vielä työt ja kymmenen viikon harjoittelu! Jostakin oli pakko luopua, joten valitsin salin, jossa oon käynyt viimeksi yli kaksi kuukautta sitten. En ees muista millon viimeksi oisin näin pitkän tauon pitäny, mutta pakko mikä pakko. Koirahommia sentään en lähteny vähentämään :).

Talvella treenattiin kerran viikossa. Tosin koko alkuvuoden oli havaittavissa todellista motivaation puutetta koirahommiin. Mutta, kevään tullessa ja ulkokentän sulattua alkoi taas agilityinnostus palailemaan :). Taran kanssa on treenattu ja jopa edistytty, ollaan käyty Muhoksella koulutuksessa josta sain todella hyödyllisiä vinkkejä omaan ohjaamiseen. Myös Haapavedellä otiin agikoulutuksessa, ja sieltä taas sain hyviä neuvoja kontaktien vahvistamiseksi ja myös siihen omaan ohjaamiseen, joka on tottapuhuen eniten kehittämistä vaativin asia tällä hetkellä..

Ja vappuna järjestettiin perinteinen koiramainen vapputapahtuma, oli mölliagia, rally-tokoa ja mätsärit. Taran kanssa osallistuttiin mölliagiin kisaavien luokkaan (vaikka ei edelleenkään olla startattu virallisissa), ja hienosti meni radat, koira oli hallussa ja minä keskityin! Ainoastaan renkaalta tuli vitonen, rengas hajos molemmilla kerroilla. MUTTA, tuo meidän seuran rengas hajoaa todella helposti, ja tärkeintä oli, että Tara suoritti sen oikein :). Toiselta radalta taisi tulla renkaan lisäksi kepeiltä vitonen, en ohjannut keppejä loppuun joten Tara ei suorittanut muutamaa viimeistä keppiväliä.

Jepille ja Toivolle kuuluu hyvää, molemmat ovat kevään aikana täyttäneet vuosia. Jepi täytti 10.4. hurjat 10 vuotta <3 Ei muuten ikä näy herrassa juurikaan, alla oleva kuva on otettu tänä keväänä, ja toinen alempi kuva viisivuotta sitten. 

 Aika hyvin säilyny, ei hirveesti oo muutosta tapahtunu viidessä vuodessa ;) Pantakin on sama.. :D

Toivolle tosiaan tuli mittariin 5 vuotta 3.5. Toivo voi hyvin, nyt on ollut vähän närästysoireita, toivotaan ettei ruokaa tarvitse lähteä vaihtamaan..


 Ai niin, olihan meillä alkuvuodesta pieni kynsiepisodi. Toivolla lohkesi pari kynttä aika ikävästi, ja lopulta toinen niistä lohkesi ihan tyveen asti, joten kynsikuori piti poistaa. Ja tämän jälkeen tietenkin oli sukkakuuri ja lepoa, yllättävän hyvin kynsi lähti paranemaan.


Raukkaa pientä jännittää <3

:(
 Jospa Toivon lääkärikäynnit olis tältä vuodelta tässä, ainakin toivotaan niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti