maanantai 21. toukokuuta 2012

Vesikoiratreffit ja treeniä



Eilen käytiin Toivon kanssa vesikoiratreffeillä. Paistettiin makkaraa, koirat ui ja juoksenteli pitkin metsää. Mukana oli Toivon lisäksi yksi uros ja kolme narttua, sekä 6kk:n ikäinen urospentu. Toivo käyttäytyi porukasa erittäin hienosti! Tosin alkuun se meinasi turhan rajusti leikkiä pikkupennun kanssa, joten otin sen kiinni vähäksi aikaa. Ja hetken Toivo jaksoi piirittää tyttösiä, mutta lopulta se kyllästyi ja jätti tytöt rauhaan. Lopulta Toivo ja pentu touhusi keskenään, ja muut taas leikki keskenään. Toivo on aina ollut vähän sellanen oman tiensä kulkija, varsinkin jos on vähän enemmän vieraita koiria, se mielellään vetäytyy omiin oloihinsa. Alkuun se tosiaan menee kattomaan että minkälaista porukkaa, mutta todennäköisesti jossain vaiheessa sitä ei enää jaksa kiinnostaa, varsinkin jos muut koirat on vähä vilkkaampia :D. Sen pennun kanssa Toivo luultavasti tykkäsi juosta juuri sen takia, kun pentu oli aika rauhallinen eikä Toivo kokenut sitä mitenkään uhkaavana. Mutta oli oikein hauskaa, oltiin laavulla yli kaks tuntia, ja kyllä T oli väsynyt kun kotiin tultiin :).

Sitten vielä aksatreeneistä. Viime perjantaina käytin ottamassa vähän pidepää radanpätkää, johon saatiin myös Aa otettua mukaan. Yllättävän hyvin Toivo otti Aa:n alastulokontaktin, tosin alustan kanssa. Mutta silti, en itekkään päästäny sitä kertaakaan juoksemaan tai hyppäämään alas, ja tämä sama natseilu saa luvan jatkua koko kesän yli! Mehän saadaan kontaktit kuntoon, ja käydään loppukesästä jotkut agimöllit joissa testataan vähän että miten ne "kisa"tilanteessa toimii :).
Radalla oli myös tiukkaa kääntymistä hypyn jälkeen, ja nehän on Toivolle heikko kohta. Sain sen kuitenkin käännettyä niistolla yllättävän hyvin ja palkkasin sen aina heti. Tätäkin aletaan harjottelemaan, että saataisiin turhan suuret kaarrokset pois. Toivo kun ei ole espanjanvesikoira ketterimmästä päästä... :D
Vaihdoin myös tän blogin ulkoasua, mun mielestä tää on paljo parempi, se aiempi oli vähän liian ruskea..

Ainiin, pojat kävi heittämässä talviturkit tässä jokin aika sitten! Mukava kun kesä tulee ja ne pääsee taas uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti