torstai 18. heinäkuuta 2013

Ikuisuusprojekteja?

 
Kepit, kontaktit ja rengas. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että nuo kolme pirulaista tulee olemaan ikuisuusprojekteja. Tavallaan joo siis hamaaan loppuun asti esimerkiksi kontakteja saa ja pitää treenata, mutta ääää, mun kärsivällisyys ei riitä! Se on niin puuduttavaa ja ykstoikkosta treeniä (itelle), tosin Tara jaksaa samalla innolla tehä joka ainoan toiston :). Tosin eilen otettiin loppuun hauska hyppy-putki-hyppy pätkä, jotta homma ei ala ihan puulta maistumaan.
 
 
Nyt siis treenataan kontaktien ylösmenoillekin pysähdystä, koska esim. A-esteellä Tara  on alkanut hyppimään ylösmenoa, ja puomilla on tuurista kiinni, että sen laukka-askel osuu kontaktille. Joten, niin puomilla, aalla kuin keinullakin sen tulee pysätyä ylösmenolle ja vasta käskystä suorittaa este loppuun. Ja tämä toimii, kuten Riikka on saanu hienosti Ronin päähän taottua pysähdykset, niin luulenpa että sen ei pitäis olla homma eikä mikään opettaa sitä Taralle.. :p. Nojoo, työtä,toistoja ja kärsivällisyyttä nyt vaan, katsotaan millä mallilla ollaan kuukauden päästä.
 
 
Sitten se rengas, joka vaatii yhtä paljon tylsiä toistoja, ja epäonnistumiset pitäis karsia minimiin. Kepit on näistä kolmesta se pienin paha, alussa ei enää aina tarvita ohjureita, lopussa pidän vielä jonkin aikaa ne kaksi viimeistä. Taralla kun tahtoo olla se vaihe, että hirveä kiire suorittamaan kepit ja lopulta se saattaa oikasta, jos ei ohjureita ole :D. Mutta muuten kepit on hyvällä mallilla, aletaan treenaamaan eri tulokulmia ja itsenäisempää suoritusta.
 
Mutta joo, ehkä joku kaunis päviä kärsivällisyys palkitaan.. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti