lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksy

 
Elokuussa ei tullu paljon kirjoteltua, mutta silti treenattu on sitäkin ahkerammin. Mulla alkoi koulu, joten ainakin alkuviikosta illat on vapaita niin pääsee treenaamaan muiden kanssa. Nyt alkaa olemaan hyvä agiporukka taas kasassa, tosin muutama vahvistus puuttuu ;).

 
Tiistaina käytiin agiepiksissä Ylivieskassa. Ilmotin Taran mölliluokkaan missä otettiin kaksi starttia. Toukokuisiin epiksiin verrattuna rata meni paljon paremmin, Tara oli hallussa ja minä keskityin! Jäi tosi hyvä mieli radasta, ainoastaan Aan ylösmenokontaktit jäi vähän vaivaamaan... Muuten oli puhdas rata, mutta 10vp ja molemmat juurikin ylösmenolta. Viimeaikoina ollaan treenattu ylösmenoja siten, että vaadin Taralta pysähdyksen siihen. Puomilla varsinkin on tuuria jos se osuu ylösmenoon, koska Taran laukka on sen verran pitkä. Alasmenoista sen verran, että ne alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla :).
 
Mutta jos jossain on tänä kesänä edistytty, niin renkaalla!! Muutaman kerran kelmutettiin renkaan ympäristö, ja kertaakaan Tara ei edes yrittänyt hypätä vierestä. Eilen otin rengasta ilman kelmua, ja joka kerta Tara hyppäsi oikeasta kohdasta, jee :).

 Toivo kattoo että voi ei, tuolta se taas tulee.. :D


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti